Chancada 2015 : que s’i tornam !

Adishatz a tots ! La Chancada que s’i torna tà ua dusau edicion, au mes d’aost de 2015. Mercés au sostien e a la generositat deus sons òstes e partenaris numerós, los chancaires qu’an l’estrambòrd e lo corau tà tornar partir : 280 quilomètres entà deféner la lenga nosta, a la descobèrta deu territòri gascon, a l’encontre deus qui hèn aqueth territòri viu.

Afica chancada 2015

De Baiona tiò Marmanda

Aquera dusau passejada capvath Gasconha que juntarà mar grana e Garona, de Baiona entiò Marmanda : passant peu Baish Ador, l’oest deu Biarn, Shalòssa, lo país morcenés, la lana grana, las lanas girondinas, lo Vasadés, lo Marmandés. Au briu deu percors, los chancaires e ciclistas que seran arcuelhuts peus actors locaus partenaris, municipalitats e associacions actius peu territòri, en ligam dab la cultura e la lenga nostas.

280 qm, 12 estancs, deu 13 au 24 d’aost

Que’vs balham rendetz-vos suu camin entaus pica-nhacas e seradas-estancs : concèrts, bals, conferéncias, aperòs en musica, iniciacion a las chancas, contes, projeccions de filmes… eca. A viéner lèu lo programa e l’itinerari d’aquera edicion 2015 ! Siitz los planvienuts en la passejada a chancas o a bicicleta !

A bèthlèu suus camins de la Chancada !

Chancada 24.08.14_Arribada Sanguinet

24/08/2014 – arribada a Sanguinet, arcuelh peu Vent de l’Estey

FacebookTwitterGoogle+EmailTumblr

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Vous pouvez utiliser ces balises et attributs HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>